Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu ai inspiraţie? Iată ce mesaje de Anul Nou poţi să trimiţi!

ro

31 Dec, 2013 10:40 2170 Marime text
Anul 2014 se apropie cu repeziciune şi acum este momentul să transmitem mesaje de REVELION 2014 pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merită respectul nostru. Ce MESAJE DE ANUL NOU să trimiţi. URĂRI DE ANUL NOU. Ce mesaje să trimiţi de ANUL NOU.

MESAJE DE ANUL NOU.  Urările de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur şi de a le împărtăşi gândurile noastre bune. Pentru a vă fi mai ușor să alegeți MESAJE de ANUL NOU 2014, am făcut o selecție de urări frumoase și mesaje haioase pe care să le trimiteți prin sms sau pe internet.
MESAJE SMS de ANUL NOU 2014. Ce să urezi de ANUL NOU
MESAJE DE ANUL NOU. La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! Fii raza mea de soare şi luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârşit! La mulţi ani!
MESAJE DE ANUL NOU. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!
Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii