Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi decrete de decorare semnate de președintele Klaus Iohannis. Cine a primit această distincție

ro

13 Dec, 2017 17:30 1640 Marime text
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 13 decembrie a.c., decretele de decorare a doamnei Faouz El Achchabi și a doamnei Sandra Sarti.
 
Astfel, în semn de  apreciere pentru contribuția personală avută la procesul de consolidare și dezvoltare a relațiilor bilaterale dintre România și Regatul Maroc, Președintele României a conferit Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Mare Cruce Excelenței Sale doamnei Faouz El Achchabi, Ambasadorul Regatului Maroc la București.
 
Conform Administrației Prezidențiale, De asemenea, în semn de apreciere pentru contribuția personală semnificativă pe care a avut-o la dezvoltarea proiectelor de cooperare româno-italiene, precum și la promovarea imaginii comunității românești în Republica Italiană, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Ofițer, doamnei Sandra Sarti, președintele Comisiei naționale pentru dreptul de azil din cadrul Ministerului de Interne Italian.
 
Decorările a fost făcute la propunerea ministrului Afacerilor Externe, domnul Teodor-Viorel Meleșcanu.
 
Totodată, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 13 decembrie a.c., decretul de decorare a lui Philippe Couvreur.
 
Astfel, în semn de apreciere pentru îndelungata și prestigioasa activitate pusă în slujba dreptului internațional public și constituțional, contribuind, în acest fel, la crearea unui climat de colaborare activă cu România pe toată perioada mandatului său, în calitate de grefier al Curții Internaționale de Justiție, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Comandor domnului Philippe Couvreur, grefier al Curții Internaționale de Justiție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii