Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu rămâne sub control judiciar. Decizia nu este definitivă (rechizitorii)

ro

10 Jul, 2015 16:26 1082 Marime text
Iuliana Radu, din Tribunalul Constanţa, a decis, azi, ca Nicușor Daniel Constantinescu, președintele Consiliului Judeţean Constanţa, să rămână sub control judiciar. El solicitase revocarea măsurii preventive atât în dosarul în care este judecat pentru presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa, cât şi în cel în care a fost deferit Justiţiei alături de fundaţiile Fantasio şi Thalia.

Decizia luată în dosarul fundaţiilor Fantasio şi Thalia.

„Respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpatul CONSTANTINESCU NICUŞOR DANIEL de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar. Respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpatul CONSTANTINESCU NICUŞOR DANIEL de încetare a obligaţiei impuse în sarcina acestuia prin încheierea din data de 12.05.2015 a judecătorului de cameră preliminară pronunţată în dosarul penal nr.2596/118/2015 al Tribunalului Constanţa, respectiv aceea de a nu exercita funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 10 iulie 2015“.

Decizia luată în dosarul CMZ

„Respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpatul CONSTANTINESCU NICUŞOR DANIEL de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar. Respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpatul CONSTANTINESCU NICUŞOR DANIEL de încetare a obligaţiilor impuse în sarcina acestuia prin încheierea din data de 16.04.2015 a judecătorului de cameră preliminară pronunţată în dosarul penal nr.14182/3/2014 al Tribunalului Constanţa, respectiv aceea de a nu comunica direct sau indirect şi prin orice mijloace de comunicare cu personalul din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi cu consilierii judeţeni care au participat, în orice formă, în procesul de propunere, decizie şi execuţie a celor două hotărâri ale Consiliului Judeţean Constanţa şi aceea de a nu exercita funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 10 iulie 2015“.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa  


Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Constantinescu, Cristian Zgabercea, Fundaţia Fantasio şi Fundaţia Thalia (document)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii