Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
05:14 18 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Ponta, despre mutarea lui Băsescu la Scroviștea „N-a trecut așa ceva prin guvern”

ro

30 Mar, 2015 18:08 922 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarat astăzi că nu cunoaște amănunte referitoare la mutarea fostului președinte Traian Băsescu la Scroviștea și că „n-a trecut așa ceva prin guvern", informează Agerpres.

„Nu citesc facebook-ul domnului Băsescu. Întrebați-i pe cei de la RA-APPS. N-a trecut așa ceva prin guvern, nu mă ocup de pagina de facebook a domnului Băsescu", a declarat astăzi Ponta, la Senat, întrebat de jurnaliști cum comentează anunțul făcut tot luni de fostul președinte, pe pagina sa de socializare, conform căruia s-a mutat „provizoriu" la Scroviștea, într-un spațiu deținut de RA-APPS.

Prim-ministrul Victor Ponta a fost întrebat și joia trecută dacă a aprobat acordarea unei locuințe provizorii, la Scroviștea, fostului președinte Traian Băsescu, răspunsul premierului fiind atunci că singura hotărâre pe care Guvernul a aprobat-o a fost în baza legii care se referă la foștii șefi de stat și a vizat alocarea locuinței "care se renovează acum".

„Guvernul nu a aprobat, nu trebuie să aprobe nimic, decât singura hotărâre de guvern pe care am aprobat-o a fost în baza legii care se referă la foștii șefi de stat și este o locuință, cea care se renovează acum. Restul, situația locativă a domniei sale (n.r. Traian Băsescu) nu este de competența Guvernului sau a mea, nu o cunosc și nu doresc să o comentez", a spus, joi, Ponta.Sursa: Agerpres
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii