Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MRU a depus jurământul de învestitură la șefia SIE

ro

30 Jun, 2015 20:58 1768 Marime text
 
Mihai Răzvan Ungureanu a depus în această seară jurământul de învestitură la conducerea Serviciului de Informații Externe, după ce numirea sa a fost votată favorabil în Parlament. 

După depunerea jurământului, Ungureanu a ținut un discurs în plen, începând prin a-i mulțumi președintelui Klaus Iohannis pentru că l-a nominalizat, precum și perlamentarilor care l-au susținut. 

„Vă mulțumesc pentru încrederea acordată astăzi prin vot. Doresc să mulțumesc din nou președintelui României, domnul Klaus Iohannis, pentru nominalizarea făcută. Este o misiune care mă onorează, pe care cred că am știința să o fac și pentru îndeplinirea căreia nu voi precupeți niciun efort”, a declarat MRU.

„Mulțumesc parlamentarilor grupului PNL pentru felul în care au susținut această nominalizare. Mulțumesc colegilor de la UNPR care au înțeles să facă distincția între politica de partid și politica națională între interesul strategic al României și ambițiile individiale. Mulțumesc colegilor de la UDMR, de la grupul Democrat și Popular pentru că ni s-au alăturat, celor de la PSRO, tututor deputaților minorităților naționale, colegilor care sunt neafiliați politic și care prin acest vot se găsesc alături de o întreagă națiune”, a declarat Ungureanu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii