Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilizare extraordinară la Școala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir” după incendiul de aseară (galerie foto)

ro

24 Sep, 2017 15:33 6996 Marime text
Sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, la Școala Gimnazială nr. 38 ”Dimitrie Cantemir” Constanța s-a produs un incendiu din cauze necunoscute, în vestiarul personalului nedidactic. Potrivit informațiilor, nu au fost afectate sălile de clasă, arhiva sau alte spații destinate depozitării documentelor școlare.

​Consiliul de Administrație întrunit de urgență astăzi, a analizat situația existentă și a hotărât întreruperea cursurilor în data de 25.09.2017, cu acordul ISJ Constanța pentru efectuarea igienizării școlii, urmând să se recupereze orele până la finalizarea semestrului I, an școlar 2017 – 2018.

Astăzi, mai mulți părinți, bunici, învațători și profesori s-au mobilizat extraordinar pentru ca elevii să-și reia cursurile cât mai repede cu putință.

​”Mulțumim în mod deosebit părinților pentru ajutorul acordat, demonstrând buna comunicare și spiritul civic”, a comunicat directoarea școlii, Iris Sarchizian.

Citește și: Ce spune Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa despre incendiul de la Școala Gimnazială Nr. 38 „Dimitrie Cantemir”

Incendiu la Școala 38 din Constanța. Intervin pompierii de la ISU Dobrogea cu două autospeciale (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii