Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minunea vremii frumoase de Paşte nu va ţine nici măcar trei zile. Vezi cum se anunţă vremea în următoarea perioadă

ro

12 Apr, 2015 19:26 2245 Marime text
 
Prima zi de Paşte a fost cea mai caldă zi din acest an, spun meteorologii. În a două zi de Paşte, vremea rămâne caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Însă de marţi, vremea se va răci accentuat în toată ţară.

Luni, deşi temperaturile scad uşor, mai ales în nordul şi în centrul ţării, vremea rămâne caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Va plouă plouă local, la început în vest, centru şi nord, apoi şi în sud-est. Vântul va suflă cu intensificări în zona montană şi în regiunile intracarpatice, dar trecător şi în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în depresiuni şi în Delta Dunării şi 23...24 de grade în sudul teritoriului.

Marţi, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în nord şi 19 grade în sud-vest. Temporar nebulozitatea e mai accentuată şi vor fi fi precipitaţii, slabe, mixte, în zona montană, iar local în sud şi est şi izolat în rest, va plouă. Doar pe alocuri vântul suflă mai alert. 

Miercuri vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi slabe, pe arii restrânse în nord-est şi doar izolat în rest. Vântul mai are ceva răbufniri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10...11 grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 20 de grade în sud-vest.

Joi vremea va fi frumoasă şi va continuă să se încălzească. Cerul va fi variabil, doar prin nord sunt şanse mai mari să plouă slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16...17 grade pe litoral şi 23 de grade, local, în zonele de câmpie şi podiş. 

​Vineri va fi cald, maximele ating sau trec de 20 grade Celsius în mare parte a ţării, vor fi chiar în jurul pragului climatologic al zilelor de vara în sud, dar în weekend vremea sec răceşte şi temporar plouă în toată ţară.

Sursa: Romaniatv.net
Sursa foto: Voceatransilvaniei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii