Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul lui Traian Băsescu de Sfântul Andrei „Această sărbătoare să ne ofere prilejul să reflectăm la însemnătatea libertăţii”

ro

30 Nov, 2014 13:08 2206 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, exprimându-şi speranţa că această zi va oferi prilejul de a reflecta „la însemnătatea libertăţii pentru care românii au luptat în istorie”.

„Doresc să adresez tuturor românilor urările mele cu prilejul sărbătorii Sfântului Andrei. Este o zi specială pentru poporul român, anticipând, prin cinstirea adusă Apostolului care ne-a convertit la creştinism, ziua naţională. Sper că această sărbătoare ne va oferi prilejul de a reflecta la însemnătatea libertăţii pentru care românii au luptat în istorie şi care a stat mereu sub semnul credinţei şi al adevărului. Aceste valori au dat sensul de astăzi al identităţii noastre şi sunt convins că ne vor călăuzi şi în viitor, pentru o viaţă demnă şi prosperă", se arată în mesajul preşedintelui Traian Băsescu, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, citat de Mediafax.

Şeful statului le-a urat celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică „tot ce este mai bun, speranţă, bucurie şi puterea de a-şi îndeplini toate proiectele".

Sursa: Mediafax
Sursa foto: www.caleaeuropeana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii