Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mediafax - Mazăre, despre ideea ca Maior să devină premier "Agreez mai mult varianta cu Tăriceanu"

ro

06 Nov, 2014 12:43 2036 Marime text
Primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, a fost întrebat, joi, cum i se pare varianta în care directorul SRI, George Maior, ar fi numit premier, el arătând că agreează mai mult prima variantă expusă de Victor Ponta, respectiv cea în care prim-ministru ar fi Călin Popescu Tăriceanu.  "Sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu. De fapt este şi genul de politică pe care eu o fac în Constanţa, că pe de o parte impulsionez turismul şi investiţiile şi pe partea cealaltă am o politică socială de 14 ani", a spus Mazăre, la sediul central al PSD.

El a arătat că îi convine o fiscalitate redusă, care ar fi promoată de Tăriceanu. "Şi mie îmi convine o fiscalitate redusă şi asta cu un premier cum e Tăriceanu, un om serios şi care ţine foarte mult la aşa ceva, avem garanţia că se întâmplă lucrul ăsta. Mie îmi convine cota de 16%", a spus Mazăre.

Întrebat, pe de altă parte, cum i s-ar părea revenirea lui George Maior în partid, Mazăre a dat un răspuns evaziv: "Nu ştiu, că nu mă cunosc personal cu el". În ceea ce priveşte varianta Maior-premier, Mazăre a precizat: "Eu o agreez mai mult pe cea cu Tăriceanu pentru că îl ştiu, a mai fost prim-ministru. Maior nu ştiu cum a condus şi ce a condus, că nu mă pricep la seviciile secrete".

Sursa text: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii