Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de ordine publică la meciul de astăzi FC Farul Constanța - ACS Bucovina Pojorâta

ro

04 Mar, 2016 09:49 2042 Marime text
 
Astăzi jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică în zona imediată și zona apropiată a stadionului Farul, unde se va disputa meciul de fotbal dintre echipele FC Farul Constanța și ACS Bucovina Pojorâta, în intervalul orar 12.00-14.00.
 
De asemenea, mâine, jandarmii constănţeni vor asigura climatul de ordine şi siguranţă la meciul de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța şi CS Vicov Bucovina, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor începând cu ora 11.00.
         
Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori sunt obligaţi sã respecte regulile de convieţuire socială şi mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.
 
Suporterilor li se recomandă să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora.


Sursa foto: Facebook - Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii