Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Căpăţână riscă să revină în spatele gratiilor A fost la un magazin din incinta Portului Constanţa

ro

08 Dec, 2014 09:23 1452 Marime text
Marian Căpăţână riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor pentru că ar fi încălcat condiţiile arestului la domiciliu, după ce vineri a fost filmat când a intrat şi ieşit dintr-un magazin, după care s-a prezentat la Tribunalul Constanţa la procesul în care este judecat împreună cu Mircea Băsescu, potrivit Agerpres.

Surse din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au declarat, sâmbătă, că poliţiştii au intrat în posesia respectivelor imagini, confirmându-se că Marian Căpăţână, însoţit de o femeie, a fost la un magazin din incinta Portului Constanţa, cumpărând un parfum.

IPJ Constanţa a sesizat IPJ Olt referitor la cele petrecute, pentru că Marian Căpăţână este arestat la domiciliu la locuinţa sa din acest judeţ. IPJ Olt urmează să informeze Tribunalul Constanţa - instanţa unde se judecă procesul lui Căpăţână şi Băsescu, urmând ca judecătorii constănţeni să decidă dacă au fost încălcate condiţiile arestului la domiciliu şi dacă Marian Căpăţână trebuie judecat în stare de arest preventiv.

Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii