Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrătorii din cadrul IJJ, IPJ şi ISU Constanţa, angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice

ro

22 Apr, 2016 14:06 1581 Marime text
 
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa, vor fi angrenaţi, în perioada 23-24 aprilie, în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi culturale organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura într-un climat de ordine şi siguranţă.
 
Astfel, sâmbătă, 23 aprilie, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la partida de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanţa şi CSU Târgovişte, eveniment sportiv ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din mun.  Constanţa, începând cu ora 11.00.
 
În aceeaşi zi, va fi asigurată ordinea publică şi la meciul de rugby dintre echipele CS Năvodari şi RC Bârlad.  Partida se va disputa pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, începând cu ora 14.00.
 
Tot sâmbătă, jandarmii constănţeni vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de handbal feminin dintre echipele CSU Neptun şi ACS 181 Bucureşti,  eveniment sportiv ce va avea loc la Sala Sporturilor cu începere de la ora 13.30.
 
Duminică 24 aprilie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsuri de ordine publică în zona stadionului “Farul”, din municipiul Constanța, unde se va disputa meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanța și F.C. Academica Clinceni, cu începere de la ora 11.00.

În aceeaşi zi, jandarmii vor fi prezenţi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă, la marşul pe biciclete şi role ce se va desfăşura începând cu ora 15.30, locul de plecare fiind Piaţa Ovidiu.

Tot duminică, 24 aprilie a.c., jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a unui eveniment cultural ce va consta într-un tur al oraşului vechi, începând cu ora 13.30.  Punctul de plecare va fi „harta mozaic” din parcul arheologic.
 
Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii adresează rugămintea către participanţi să manifeste spirit de fair-play şi să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii