Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controalele ANAF de pe litoral ”Localurile fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei”

ro

02 May, 2015 14:28 2392 Marime text
Agentia Nationala de Administrarea Fiscala sustine ca unitatile de pe litoral emit mult mai multe bonuri ca urmare a verificarilor demarate in aceste zile, informează hotnews.ro.

„Efectul controalelor Directiei Antifrauda: localurile de pe litoral fiscalizeaza incasari zilnice de sute de mii de lei”, se scrie intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a ANAF, alaturi de o poza cu rapoartele generale de vanzari  de la doua localuri, in ziua de 1 mai.

„Un club din Mamaia a inregistrat vanzari fiscalizate de peste 221.000 de lei intr-o singura seara”, informeaza Agentia. 

La inceputul saptamanii viitoare ANAF va prezenta rezultatele verificarilor desfasurate la nivel national in timpul minivacantei de 1 mai.

Inspectorii nu au fost prea bine primiti totusi de turistii de pe litoral. Aparitia reprezentantilor ANAF, vineri, pe plaja din Vama Veche i-a enervat pe tinerii veniti sa se distreze nestingheriti. Vamaiotii i-au huiduit si i-au transformat in tinte pentru glume, a relatat Digi24. 

S-a inregistrat si un incident in care o persoana a spart parbrizul unei masini ANAF. In acest caz se vor sesiza organele de urmarire penala, aceste persoane riscand pana la 2 ani de inchisoare", a declarat Alexandru Cristea, purtator de cuvant ANAF. 

O fotografie postata joi pe Facebook arata o coloana de masini ale ANAF, directia Antifrauda, mergand in coloana spre litoral, cu o zi inainte de minivacanta de 1 mai.

Sursa: hotnews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii