Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea dă o veste proastă aleşilor locali PSD nu reia discuțiile la Legea amnistiei și grațierii în Parlament

ro

10 Mar, 2014 02:48 2757 Marime text
liviu dragnea lege amnistie si gratiere
Liderul PSD a afirmat că nu există niciun pretext pentru a dezbate din nou această lege, în contextul condamnării lui Gică Popescu în dosarul Transferurilor.
Preşedintele executiv al PSD a declarat  că liberalul Relu Fenechiu, susţinut de Crin Antonescu, a fost cel care a propus, în octombrie sau noiembrie 2013, în cadrul unei şedinţe a USL, reluarea discuţiilor asupra Legii amnistiei, aflată în Parlament.
"Subiectul a fost generat într-o întâlnire a USL, a propus discuţia domnul Fenechiu, să se reia discuţiile despre Legea amnistiei, legea a fost propusă de Cătălin Voicu. Şi Crin a susţinut atunci în discuţie ideea de a se relua dezbaterea despre legea amnistiei. A fost în octombrie, noiembrie", a spus Dragnea, într-o emisiune a B1 Tv.
El a precizat că PSD nu mai vrea să fie reluate dezbaterile în Parlament pe actuala formă a Legii amnistiei.
"Dacă vreodată Ministerul Justiţiei va dori să genereze o dezbatere publică despre oportunitatea Legii amnistiei şi graţierii - e cu totul altceva. Dar în Parlament, PSD nu mai susţine. Asta e decizia PSD şi a USD", a mai spus Dragnea.
Trebuie făcută precizarea că în acest moment sute de aleşi locali se află în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate pentru tot felul de probleme de incompatibilitate şi aşteptau această lege.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii