Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucării susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la Agigea

ro

13 Apr, 2014 12:14 2168 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali şi au decoperit, vineri, în jurul orei 11.00, în Punctul de Frontieră Constanţa Sud Agigea, un container cu jucării susceptibile a fi contrafăcute.
Containerul era sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale din Bucureşti, iar în urma controlului au fost descoperite 848 de articole reprezentând ceasuri de mână şi rame foto, purtând semnele distinctive ale unor firme cunoscute. Marfa a fost confiscată de lucrătorii vamali, valoarea obiectelor, în cazul în care acestea ar fi originale, ridicându-se la aproximativ 60.000 de lei.
Administratorului societăţii comerciale, un cetăţean libanez în vârstă de 43 de ani, cu reşedinţa în Bucureşti, i-a fost întocmit dosar penal de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii