Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intenție de reunire a asociațiilor de revoluționari din Constanța. Cum se numește noua asociație (galerie foto+video)

ro

29 Jul, 2017 12:13 2827 Marime text
Astăzi a avut loc în Sala Mică de la Casa de Cultură din Constanța un grup de inițiativă pentru înființarea unei noi asociații a revoluționarilor din Constanța care dorește fuziunea tuturor asociațiilor de revoluționari din oraș.

Potrivit organizatorilor, ar fi un pas pentru unirea tuturor asociațiilor de revoluționari din România. În data de 9 septembrie vor avea loc alegerile pentru desemnarea noii conduceri.

”Se numește Asociația județeană a revoluționarilor Pontus euxinus. Până pe 8 septembrie oricine este liber să se înscrie, dar sunt acceptați doar cei care au dosar din 1992 și sunt nepătați” - a declarat Constantin Crăciun, unul dintre inițiatori. 

 
În sală sunt și revoluționari de la alte asociații din Constanța care spun că au venit să vadă despre ce nouă structură este vorba.

”Revoluționarii au fost dezbinati tocmai pentru a nu constitui o forță” - a declarat Constantin Cumpănă. Acesta este supărat pe autoritățile constănțene care îi desconsideră pe revoluționari. Acesta a făcut referire la evenimentele oficiale dar și la comemorări, cum a fost la Ziua Marinei, cand nu au fost lăsați să depună coroane de flori.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii