Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informații utile pentru rudele și apropiații victimelor din ‪”Colectiv”‬

ro

01 Nov, 2015 09:02 1483 Marime text
Toată lumea s-a mobilizat zilele acestea pentru a ajuta victimele incendiului de la "Colectiv". O serie de ONG-uri, farmacii, agenţi economici, medici, psihologi îşi oferă sprijinul familiilor celor încercaţi de tragedia de vineri noaptea. 
De exemplu, Farmacia Materna oferă Veloderm și Graftygen, substitut al epidermei, respectiv membrană colagen 100%, ambele produse de top în vindecarea extrem de bună a plăgilor arse, grave și foarte grave. Tel: 0721270590 sau mail la bogdan@farmaciamaterna.ro.
Vola.ro - Bilete Avion va suporta integral costurile biletelor de avion pentru rudele de gradul I și II ale celor decedati, dacă acestea se află acum în afara țării și doresc să ajungă în Romania. Tel +40214075300 sau e-mail rezervare@vola.ro
Dacă mergi azi sau maine să donezi sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină București - Str. C. Caracaș, nr. 2, Uber îți pune la dispoziție transportul gratuit la plecare. Este de-ajuns să introduci în aplicație codul HELPCOLECTIV.
SKAL International Romania este alături de familiile îndurerate și oferă cazare gratuită celor din provincie în cadrul Ibis București Gara de Nord, Hotel Novotel Bucuresti, Ramada Parc Hotel, Hotel Cismigiu și Le Boutique Hotel Moxa - Bucharest. Telefon 0744.336.464 sau 0740.260.627.
Spitalul israelian The Sheba Medical Center at Tel Hashomer îşi oferă ajutorul pentru victimele tragediei de la Bucureşti http://bit.ly/1PccDlp
Sper să fie utile aceste informații. (via Ana Dragan)
L.E. (via Sabina):
E important să se spună și să se promoveze brandurile care ajută #colectiv și să afle rudele victimelor de unde pot primi ajutor. Nu e vb de PR, e vorba că trebuie să știm de unde putem cere ajutor!
- cazare gratuită în București pentru rudele victimelor de la SKAL International Romania, Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest, Little Bucharest Old Town Hostel și VOGUE Hostel;
- mâncare și băutură pentru medici și donatori de la Trenta Pizza, Calif, Pizza Hut, Joseph Restaurant, Cinema City Romania, Starbucks Romania, MEGA IMAGE, AQUA Carpatica, Oala cu Bunatati, Fabio Pizza, Pizza Pizzicato;
- bilete de avion pentru rudele de gradul 1 și 2 din străinatate de la Vola.ro - Bilete Avion;
- Uber Bucharest ajută cu transport gratuit pentru donare;
- Medlife oferă tratament în regim ambulatoriu;
- Farmacia Materna donează produse pentru vindecarea plăgilor arse;
- Istt Tratamentul Traumei ofera consiliere psihologică - programul de 6 ședințe de asistare psihologică de criză este oferit gratuit + Colegiul Psihologilor din Romania + Institutul pentru Fericire + Psihomedeor- Consultanta Psihologica, Psihoterapie + Fundatia Estuar ajută!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii