Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe Targul de Turism al Romaniei Radu Mazare va prezenta show-ul de promovare a Campaniei ,,Mamaia Style”

ro

13 Mar, 2014 08:09 3102 Marime text
radu mazare mamaia style Cea de a XXXI-a editie a Targului de Turism al Romaniei va reuni, in perioada 13-16 martie, la Romexpo, 280 de companii din 24 de tari, din Israel, Macedonia, Bulgaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Turcia, Grecia, Ucraina, Austria, Italia, Polonia, Cipru, Serbia, Moldova, Marea Britanie, Ungaria, Iordan, Olanda, Cehia, China, Maroc, Malaezia, Egipt.
Show-ul de promovare a Campaniei ,,Mamaia Style” va fi prezentat, in premiera, la TTR, azi, imediat dupa deschiderea oficiala a targului. Peste 50 de persoane se vor alatura primarului Radu Mazare si presedintei Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, pentru a promova statiunea Mamaia in stilul carnavalurilor braziliene.
,,Vom lansa intr-un mod inedit campania de promovare, ce va include un mega show, avanpremiera primului film oficial de promovare a statiunii Mamaia (realizat din fonduri ce provin din taxa de promovare aplicata agentilor economici ce activeaza in Mamaia - Sat Vacanta) si calendarul de evenimente ce vor fi organizate in sezonul estival 2014', a anuntat Corina Martin. Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) - Romania si Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii