Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incendiu la o navă din Şantierul Naval Capu Midia - Năvodari Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat cu operativitate incendiul

ro

14 Jan, 2015 10:27 3245 Marime text
 
 
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să intervină să stingă un incendiu la o navă din Șantierul Naval Midia, din Dana de Est.


UPDATE, ora 11.06

Potrivit primelor informații, este vorba de o navă militară care se afla la reparaţii în Şantierul Midia. Focul ar fi izbucnit în momentul în care un muncitor efectua lucrări de sudură la cârma navei. Conform informaţiilor primite până în prezent nu au fost înregistrate victime.

UPDATE, ora 12.42

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a fost anunţat, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre izbucnirea unui incendiu la o navă militară care se afla în reparaţii în Şantierul Naval Capu Midia – Năvodari, Dana E.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 23 de pompieri cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două de la Detaşamentul de pompieri Constanţa Oraş şi două de la Staţia de pompieri Midia – Năvodari, sub stricta coordonare a împuternicit inspectorului şef, domnul colonel Constantin Gheorghe.

La sosirea echipajelor profesioniste, din cadrul ISU Constanţa, incendiul se manifesta la pupa navei „Viceamiral Constantin Bălescu” a Forţelor Navale, existând pericolul propagării acestuia la celelalte compartimente.

Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat cu operativitate incendiul, limitând considerabil pagubele materiale.

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.







Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii