Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o demisie în PNL. Un vicepreședinte spune că nu se mai regăsește în partid

ro

30 Oct, 2015 08:04 1661 Marime text
 
Vicepreședintele PNL Prahova, Marius Fenichiu, a demisionat, ieri din toate funcțiile pe care le avea în partid.
 
Dar nu a plecat fără a lansa și un atac destul de dur la adresa conducerii formațiunii.
 
Acesta a ales să își anunțe demisia pe blogul personal, unde a transmis că nu se mai regăseşte în PNL. Spune că acesta este un „partid în care banul a devenit unicul criteriu de selecție pentru fi candidat la funcția de primar”.
 
„Astăzi (joi - n.r.), după mulți ani de activitate în PNL, ani de bucurii, dar și de suferință, ani în care am investit în PNL atât spiritual, cât si material, ani în care de multe ori am servit interesele partidului în detrimentul propriei familii, am decis să demisionez din toate funcțiile deținute în partid și implicit din calitatea de membru PNL. O fac cu regret pentru colegii onești cu care am colaborat de-a lungul timpului, dar cu demnitatea de a nu mă fi transformat dintr-un activist într-un partid onest, într-un precupeț dintr-un talcioc, pentru că asta ar putea fi spus despre PNL că a devenit în ultimul timp.
Nu ma mai reprezintă și nu mă mai regăsesc într-un partid în care banul a devenit unicul criteriu de selecție pentru fi candidat la funcția de primar al unui municipiu de talia Ploieștiului, criteriu care nu  exista în statutul partidului, dar care a fost impus discreționar şi prin nesocotirea celor mai elementare reguli de bun-simț, de către conducerea centrală a PNL, cât și de către conducerea PNL Prahova”, a scris Marius Fenechiu pe blogul personal.
 
Tot el a anunţat că va candida ca independent pentru funcția de primar al municipiului Ploiești la alegerile locale din 2016.
 
„Voi candida (...) cu speranța că voi avea susținerea ploieștenilor onești, care s-au săturat de mafia din politică care îndepartează pe oricine se opune sistemului ticălos ce se ascunde în spatele titulaturii de partid democratic!”, a mai scris Vicepreședintele PNL Prahova.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii