De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
02:26 23 03 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

În urma avertizării de cod galben de ploi, RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

ro

20 Aug, 2015 14:16 596 Marime text
 
În urma atenționărilor meteorologice de Cod galben de precipitații sub formă de ploaie, care vor avea caracter torenţial, cu cantităţi de 40 l/mp, dar și  intensificări ale vântului, în zona de sud-est a ţării, cu viteze la rafală între 50 şi 55 km/h,  pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă. Comandamentul va fi activ începând de astăzi, 20 august 2015, ora 14,00 și până mâine, 21 august 2015, ora 12,00. Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului vor fi constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.
Reprezentanţii RAJA îi asigură pe toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. „Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei”, spun cei de la RAJA.
Totodată, se face apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii