Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În „pauza” de mamă, coordonează transporturile din ţară Georgiana Rădan, o poliţistă şi o mamă de succes

ro

03 Mar, 2016 15:06 1865 Marime text
 
Georgiana Rădan lucrează de aproape 20 de ani în Poliţia Română. Mai mult de atât, de opt ani a intrat în echipa Direcției de Poliție Transporturi - Serviciul de Transporturi Feroviare. Este o poliţistă împlinită, pe planul carierei, dar şi o mamă fericită a trei fetiţe în vârstă de 13, 11 și nouă ani.
 
În „pauza” de mamă, coordonează activitatea serviciilor, birourilor şi posturilor de poliţie transporturi, cu atribuţii în sectorul feroviar, din cadrul Secţiilor Regionale de Poliţie Transporturi, coordonează planuri de acţiune pentru prevenirea şi combaterea criminalităţii specifice sistemului transporturilor feroviare. Şi, deşi meseria îi este atât de solicitantă şi plină de responsabilităţi, devine nostalgică atunci când este vorba de fetiţele ei.
 
Rădan Georgiana a găsit echilibrul dintre viaţa profesională şi cea de familie, a alocat timp egal ambelor segmente de viaţă, fără să defavorizeze unul în faţa celuilalt. Acest echilibru nu a venit de la sine, ci a fost rezultatul unei bune organizări şi discipline, iar „visul de a avea o familie fericită, dar şi o carieră de succes este posibil şi merită orice efort”, spune ofiţerul, care urează o primăvară frumoasă tuturor femeilor!     
 
Sursa foto: politiaromana.ro  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii