Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În numele Aurei Ion, eroina din Apuseni, un tânăr s-a decis să facă un gest admirabil

ro

03 Dec, 2014 23:21 1505 Marime text
 
Drama Aurei Ion, studenta de la medicină care a murit în tregedia din Apuseni, l-a impresionat pe un tânăr alergător, care acum s-a decis să facă un gest superb, relatează www.evz.ro.

Daniel Horhogea este un tânăr român care anul viitor vrea să alerge la un maraton ce se va desfăşura în condiţii de iarnă cumplită, şi să strângă bani pentru o fetiţă bolnavă. Daniel face acest gest in numele eroinei Aura Ion, studenta care a sfârşit alături de Adrian Iovan în accidentul aviatic din Apuseni.

„Totul a inceput serios in urma tragicului accident din M-tii Apuseni unde si-au pierdut viata doi oamenii : Adrian Iovan pilotul si Aura Ion studenta la medicina {VOLUNTAR} moartea tragica si dureroasa a Aurei Ion m-a marcat pozitiv si am simtit ca trebuie sa fac ceva in memoria unui om care iubea meseria nobila de doctor si oamenii care o inconjurau. Asa am participat anul asta la competitia Gerar din ianuarie la 6 zile de la disparitia tragica a acestor doua fiinte carora le-am dedicat cei 21 km prin viscol si zapada ca un umil omagiu”, a afirmat Daniel Horhogea, citat de www.evz.ro.

Sursa: www.evz.ro
Sursa foto: eva.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii