Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În 109 ani de existenţă Premieră în istoria Loteriei - a anulat două extrageri la Loto 6/49

ro

04 Jan, 2015 15:36 2054 Marime text
Ghinion pentru cei care visau la potul cel mare la Loto 6/49. Extragerea de astăzi şi cea de joia viitoare se anulează. Este pentru prima dată în istoria de 109 ani a Loteriei, când aceste jocuri de noroc nu se organizează. Explicaţia: compania nu poate folosi programele informatice care extrag numerele câştigătoare.
Pe 29 decembrie anul trecut, Ministul Finanţelor Publice anunţa că Loteria Naţională nu mai prelungeşte contractul cu firma Intralot, cea care administra soft-urile necesare desfăşurării jocurilor de noroc. O zi mai târziu, conducerea Loteriei anunţă public că tragerile loto vor fi reluate abia pe 11 ianuarie anul acesta.

„Managementul acestei companii este depăşit de situaţia actuală. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva din 1906, de când a fost înfiinţată Loteria”, a declarat Liliana Mincă, fost director al Loteriei.

Citeşte şi despre coincidenţa incredibilă a doi câştigători ai marelui premiu Loto 6/49. Ultimul este un constănţean.

În decembrie 2013, fostul ministru al Finanţelor Daniel Chiţoiu era informat de actualul manager al companiei, Adrian Mişu Manolache, de faptul că implementarea unui nou sistem informatic în Loteria Naţională ar putea dura cel puţin 6 luni. Documentul subliniază faptul că acest proces poate duce la întreruperea activităţii companiei. Lucru susţinut şi de un fost manager al Loteriei Naţionale.
Sursa: Digi 24
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii