Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greenpeace România recrutează voluntari în Constanța

ro

07 Aug, 2014 17:40 1869 Marime text
Greenpeace România recrutează voluntari în Constanța până pe 13 august 2014. Persoanele pasionate de voluntariat și preocupate de problemele actuale de mediu se pot alătura completând un formular de înscriere. După perioada de recrutare, va urma o întâlnire introductivă, în Constanța. Locația, data și ora vor fi anunțate celor înscriși, anunţă reprezentanţii Greenpeace.
 
Greenpeace este o organizaţie non-guvernamentală internaţională, independentă, prezentă în peste 40 de ţări din întreaga lume, care acţionează pentru a proteja mediul înconjurător. În România, Greenpeace activează din anul 2007, derulând campanii în mai multe domenii.
 
Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Alba  Iulia și Galați.

Formularul de recrutare poate fi accesat la link-ul https://docs.google.com/a/greenpeace.org/forms/d/176CEpVBr2af9GCqQgrs2ewKMiwywKmW_anmMxDJqdlo/viewform
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii