Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Google a lansat serviciul „Find My Phone“ pentru desktop și laptop (video)

ro

19 Apr, 2015 10:39 2230 Marime text
Google a lansat serviciul „find my phone" valabil doar pentru dispozitivele care operează pe Android 2.3 Ice Cream Sandwich, 4.2 Jelly Bean, 4.4 KitKat și 5.1 Lollipop, informează Wall Street Journal, citat de romanialibera.ro. Practic, orice persoană care se trezește că telefonul a fost furat sau pierdut, pentru a-l identifica e suficient să scrie „find my phone" în câmpul de căutare din Google.

Pentru ca serviciul să funcționeze, trebuie ca utilizatorul să se fi autentificat anterior pe dispozitivul cu Android folosind contul de Google și să aibă instalate toate update-urile pentru Google Maps și Android. În cazul in care dispozitivul mobil a fost pierdut sau uitat, utilizatorul poate folosi orice browser, de pe orice calculator sau dispozitiv mobil, pentru a intra pe pagina www.google.com unde se va autentifica folosind acelasi cont utilizat.

Odată accesat browserul e suficient sa tasteze cuvintele find my phone. În acel moment se va afișa o fereastra din Google Maps pe care va fi marcata pozitia geografica a telefonului mobil, cu conditia ca dispozitivul sa fie încă pornit și să aibă o conexiune funcțională la internet.


 


Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: gizmag.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii