Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost scos din arestul Poliţiei capitalei Ginerele lui Vasile Blaga a ajuns la Curtea de Apel

ro

29 May, 2015 10:01 933 Marime text
La Curtea de Apel Bucureşti a fost adus, în această dimineaţă, din arestul Poliţiei capitalei, ginerele lui Vasile Blaga. Magistraţii acestei instanţe judecă astăzi contestaţia acestuia la măsura arestului preventiv.
Amintim că judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis, în urmă cu o săptămână, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Andrei Rudeanu,într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală. Rudeanu a fost reţinut săptămâna trecută de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, după ce în aceeaşi zi au fost efectuate cinci percheziţii la domiciliile şi sediile comerciale ale mai multor persoane din Bucureşti, Deva şi Buftea, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 600.000 de euro. Percheziţii au avut loc şi la sediul firmei de pază şi protecţie Axis Corporate Security, deţinută de Andrei Rudeanu, acesta fiind apoi ridicat de procurori şi dus la audieri.
Procurorii susţin că, din datele şi probele administrate în cauză, rezultă că, în perioada 2010-2014, persoanele vizate, printre care şi reprezentanţii firmei de protecţie şi pază, ar fi desfăşurat tranzacţii comerciale fictive cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale.

sursa foto: gazetadecluj.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii