Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul șef ANAF, Sebastian Bodu, reclamă fiscul la poliție

ro

03 May, 2015 12:36 2224 Marime text
 
Scandal după apariţia în presă şi pe site-urile de socializare a imaginilor care arată mai multe maşini ale ANAF încolonate pe banda de urgenţă a unei autostrăzi. Chiar fostul şef ANAF, Sebastian Bodu a fost cel care a făcut o reclamaţie la poliţiei în acest sens, informează B1 TV.

El a cerut ca Fiscul să verifice dacă autoturismele se aflau sau nu în misiune în momentul în care au fost fotografiate staţionând pe autostradă. 

Totul a pornit de la o fotografie postată în urma cu câteva zile pe Facebook. În imagine au fost surprinse zeci de maoini ale ANAF, încolonate pe banda de urgență a unei autostrazi.

„Eu nu știu de ce erau, poate era trucată poza, dar să investigheze. Când vezi 20 de mașini pe banda de urgență nu poți să spui că erau în misiune urgentă. E absurd să spui că plecau în misiune urgentă”, spune Bodu.

Ca să se lămureasca cum stă treaba, fostul șef al ANAF, Sebastian Bodu, a făcut plângere la Poliție.

„Erau pe banda de urgență a unei autostrăzi și legea spune, codul rutier spune că poți să fii pe banda de urgență numai dacă ești în misiune de urgență. Am făcut solicitare către poliție să investigheze”, adaugă acesta.


Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii