Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forţe proaspete la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa

ro

27 Jul, 2015 16:41 4119 Marime text
Un  ofiţer şi doi subofiţeri din promoţia 2015 ai Academiei de Poliţie “ Alexandru Ioan Cuza” – Arma Jandarmi, respectiv din Şcolile de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni, au fost încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.
Ceremonia de numire în funcţie a celor trei jandarmi din promoţia 2015 a avut loc astăzi, la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.
Ofiterul şi subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii, iar apoi au fost incluşi într-un program de aprofundare a cunoştinţelor teoretice şi de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare şi de menţinere a ordinii publice pe litoralul Mării Negre, dar şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii, pe timpul misiunilor. După această scurtă perioadă de acomodare, aceştia vor fi repartizaţi la subunităţiile operative din  care fac parte pentru a executa misiuni de asigurare a ordinii publice în staţiunile Costineşti şi Mamaia.
Comandantul unitatii, colonel Mircea Seceleanu, i-a asigurat pe jandarmii noi venţi de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes  în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.
Cei trei sunt: slt. Dobre Andrei Iulian, sg.maj. Antohi Alexandru George, sg.maj. Ioţa Daniel Titu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii