Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flavia Pennetta crede că este momentul perfect să se retragă

ro

13 Sep, 2015 13:55 1141 Marime text
 
Tenismena italiancă, Flavia Pennetta, a spus după ce a câștigat turneul US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, că este momentul cel mai bun pentru a se retrage din activitatea competițională.
 
„Este momentul perfect să mă retrag”, a declarant Pennetta jurnaliștilor, cu ocazia conferinței de presă, de la arenele Flushing Meadows din New York.
 
Întrebată dacă a fost mai ușor să joace în finală cu o compatrioată, Roberta Vinci, ea a spus:
 
„În realitate, nu este ușor să joci în fața uneia dintre cele mai bune prietene din circuitul profesionist. O cunosc pe Roberta Vinci de foarte mult timp. Am stat în cameră cu ea la Centrul național de antrenament. Sunt cu adevărat mândră pentru tot ce am realizat la turneul American”.
 
Jucătoarea a mai specificat că decizia de a se retrage era deja luată, chiar dacă pierdea sau chiar dacă învingea în finala de la US Open.
 
Flavia Pennetta, este cap de serie numărul 26, și a câștigat turneul US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, ieri, după ce a învins-o în finală pe compatrioata sa Roberta Vinci, cu 7-6 (4), 6-2, la arenele Flushing Meadows din New York.


Sursa foto: sports.ndtv.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii