Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei copii salvați în ultima clipă de la înec pe litoral. Un bărbat a murit la Eforie. Pe litoral este arborat steagul roșu ce interzice scăldatul

ro

07 Aug, 2017 15:05 2626 Marime text
O fetiţă de aproximativ 15 ani a fost salvată din valurile Mării Negre. Se pare că fata prezintă semne vitale. Potrivit cadrelor de la SAJ Constanța, fetița de 15 ani a fost preluata de un echipaj SAJ,fiind conștientă,fără probleme.

Elicopterul SMURD a fost trimis la Spitalul Municipal Mangalia de unde va prelua un copil de 12 ani, în comă. Acesta a fost salvat în ultrima clipă de la înec și a fost adus de la Olimp -Jupiter. Tot acolo a mai fost un copil salvat de la înec, care este conștient.
                        
Nu în ultimul rând, un bărbat de 61 de ani a murit înecat în această după amiază la Eforie. Acesta a fost observat plutind pe apă. 

Menționăm că astăzi, din cauza valurilor pe plajele din stațiunile din sudul litoralului a fost arborat steagul roșu care interzice scăldatul. Cu toate acestea turiștii nu ascultă sfaturile salvamariolro și se avântă în valuri. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii