Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Știri Constanța azi Alertă în Jupiter! Patru persoane în pericol de înec

ro

08 Sep, 2023 16:38 2093 Marime text
Foto cu rol ilustrativ

Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța a fost alertat astăzi, 8 septembrie 2023, cu privire la 4 persoane în pericol de înec în stațiunea Jupiter, zona Hotelului Cometa.

La fața locului intervine Secția Mangalia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un SMURD B2 și ambarcațiunea TARGA, o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și elicopterul SMURD.

Din primele informații, două dintre persoane sunt resuscitate, celelalte două sunt conștiente și asistate medical.

UPDATE:

„Ambele persoane resuscitate au ieșit din stop Și au fost transportate la Spital! Unul dintre victime este un copil de 18 ani!”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.


Citește și:
Trei mașini implicate într-un accident în județul Argeș! Pompierii au ajuns la fața locului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 08 Sep, 2023 23:23 Doamne ajută să își revină și să nu aibă sechele neurologice . Ne rugam pentru ei ! Trebuie făcut ceva pentru ca sunt prea multe evenimente de acest gen iar scuza ca oamenii nu ascultă nu e normală . Problema nu este că nu ascultă oamenii , probla.este ca nu vă cred . Nu sunteți suficient de credibile dragele noastre autorități. Aveti campanii foarte slabe de prevenție. Nimeni nu se aruncă știind ca exista o mare probabilitate sa moară . Pur și simplu nu știri sa comunicați cu cetățenii și mai rău nu știți de ce au iei nevoie de aceea aveti nevoie de specialisti adevărați care știu sa lucreze cu oamenii nu băbește...