Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetița care a rămas ieri fără picioare are nevoie de sânge! Primăria Valu lui Traian oferă transport până la centrul de transfuzii

ro

31 Aug, 2016 15:36 5239 Marime text
O fetiţă a rămas fără picioare după ce o remorcă a trecut peste picioarele ei, ieri, în localitatea constănţeană Valu lui Traian. Potrivit medicilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, remorca a trecut peste picioarele ei, forfecându-le de bordura străzii, acestea fiind amputate de la coapse.
 
Fata are nevoie de sânge pentru a trăi. „Persoanele care doresc să doneze sânge pentru fetiţa implicată în accident se pot prezenta în faţa sediului primăriei mâine, la ora 11.00. Li se pune la dispoziţie transport până la centrul de transfuzii", au scris, pe Facebook, reprezentanţii Primăriei.

Potrivit unui alt anunţ al reprezentanţilor Primăriei Valu lui Traian, cei care pot dona sânge sunt rugaţi să se prezinte şi la Spitalul Judeţean Constanţa. Nu contează grupa de sânge, însă trebuie să se specifice numele fetiţei, Ştefania Leuştean. 


Citeşte şi Accident grav în Valu lui Traian: O fetiţă a rămas fără picioare după ce o remorcă a trecut peste ea (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii