Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia din Ostrov care şi-a îngropat fătul în spatele casei a suferit un avort incomplet

ro

11 Sep, 2014 09:01 1981 Marime text
Femeia din Ostrov care a avortat săptămâna trecută şi şi-a îngropat fătul în spatele casei, la Ostrov, scapă de urmărirea penală. Aceasta pentru că examenul medico-legal la care a fost supusă arată că ea a suferit un avort incomplet la 19-20 de săptămâni, iar fătul nu se putea naşte viu.
 
La  data de 10 septembrie a fost examinată medico-legal, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, B. Mihaela, de 35 de ani, ocazie cu care au fost stabilite următoarele: B. Mihaela prezintă diagnosticul de status post-chiuretaj uterin hemostatic, avort incomplet 19-20 săptămâni. Anemie secundară severă. Nu prezintă leziuni traumatice pe cap, trunchi, membre. Urmare a hemoragiei abundente post-avortum cu o anemie acută posthemoragică, viaţa numitei a fost pusă în primejdie, necesitând chiuretaj uterin de urgenţă în scop hemostatic şi reechilibrare hemodinamică şi hematologică. Precizăm că produsul de concepţie rezultat dintr-o sarcină de 19-20 săptămâni este neviabil”, se arată în raportul medicilor legişti.
 
Poliţiştii din Ostrov au fost sesizaţi, în urmă cu o săptămână, despre faptul că o femeie în vârstă de 35 de ani, din localitate, ar fi născut înainte de termen un făt, pe care l-a îngropat în spatele casei. Mama femeii a fost cea care a anunţat Poliţia după câteva zile şi a spus că bebeluşul s-a născut mort, iar fiica ei era foarte speriată şi traumatizată psihic şi de aceea a recurs la acest gest.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii