Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Executată cu trei focuri de armă în faţa casei Teodora Cătăuţă, românca ucisă în Italia, era originară din comuna Dobromir

ro

05 May, 2015 15:54 2261 Marime text
Teodora Cătăuţă, românca executată în plină stradă, cu trei gloanţe era originară din comună Dobromir, judeţul Constanţa. În urmă cu câteva zile, o crimă petrecută în oraşul San Vittore Olona din Italia şoca prin violenţă. Vineri, înaintea prânzului, liniştea de pe stradă Tomaso Grossi, din San Vittore Olona, a fost spulberată de focuri de armă. „Au fost trei împuşcături, două una după altă, a treia după câteva secunde“, spune cineva. Trecătorii, dar şi cei care au ieşit din case, au văzut o femeie tânăra prăbuşită pe asfalt.
„Au împuşcat o femeie acolo, unde e floarea, lângă colţ. O ştiam din vedere, a venit poliţia, apoi ambulanţă, au încercat s-o resusciteze“, povesteşte un martor.
Minute în şir paramedicii s-au luptat s-o ţină în viaţă, fără succes însă. În cele din urmă, femeia, grav rănită la cap, s-a stins.
 Teodora Cătăuţă, în vârstă de 35 de ani, fusese căsătorită cu un italian - alături de care avea o fetiţă de câteva luni - de care se despărţise însă şi ar fi avut  o relaţie tumultuoasă cu un alt bărbat, cu antecedente penale. Poliţiştii italieni au reţinut un suspect, care ar fi tocmai iubitul său. Martorii însă au declarat că după asasinare, au văzut două persoane fugind şi cred că ar putea fi complici ai criminalului.

Vom reveni.

Sursa foto: Adevărul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii