Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evz.ro Poveste de amor între complicele lui Coulibaly şi o jandarmeriţă de la serviciile speciale

ro

04 Feb, 2015 15:47 1895 Marime text
Unul dintre apropiații teroristului de la magazinul evreiesc din Paris a avut o suspectă relație amoroasă cu o lucrătoare la serviciul de informații al Jandarmeriei, care a trecut la islamism.
 
Amar R., complice al lui Amedy Coulibaly, teroristul care a ucis patru oameni în magazinul evreiesc din Paris, este bănuit de trafic de arme și de stupefiante, având un mandat european de arestare pe numele său, dezvăluie Le Canard enchaîné.
 
Amar fusese văzut în compania lui Coulibaly cu doar câteva ore înainte de luarea de ostatici de la magazinul cușer. De altfel, telefonul său a fost depistat printr-un releu din apropierea magazinului.
 
Tot Amar este cel care a încercat să schimbe un automobil pe arme din Belgia.
 
Ei bine, acest individ periculos avea o relație amoroasă cu Emmanuelle, o jandarmeriță subofițer care lucra în serviciul de informații, la departamentul tehnic-operativ de la Rosny-sous-Bois.
 
Potrivit dezvăluirilor din Le Canard enchaîné, Amar ar fi intrat de mai multe ori în sediul Jandarmeriei care adăpostește și serviciul secret .
 
Relația dintre cei doi a fost descoperită grație consemnului ca nu toți apropiații lui Coulibaly să fie arestați după atentat, pentru a permite să-și dezvăluie legăturile.
 
Sursa: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii