Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:32 22 01 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Evenimente monitorizate de jandarmi

ro

28 Aug, 2015 08:35 1393 Marime text
 
În perioada 28-30 august a.c., jandarmii constănţeni, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Constanţa şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, vor executa mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la o serie de evenimente cultural-artistice şi sportive organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura într-un climat de ordine şi siguranţă.
Astăzi, de exemplu, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Viitorul II şi Gloria Popeşti Leordeni,  eveniment sportiv ce se va disputa începând cu ora 18.00, pe Stadionul “Orăşenesc” din Ovidiu.
De asemenea, de astăzi şi până pe 30 august,  vor fi asigurate măsuri de ordine publică, pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă Festivalului Antic Tomis 2015, în cadrul căruia vor avea loc parade militare în Constanța și Mamaia dar şi demonstrații militare ale luptelor dintre daci și romani, ateliere de reconstruire istorică, gastronomie antică, teatru antic, ritualuri antice de nuntă și funerare, în tabăra antică amenajată din parcul Tăbăcărie.
În aceeaşi perioadă,  jandarmii vor veghea la desfăşurarea într-un climat de ordine şi siguranţă a evenimentului cultural-artistic denumit „Festivalul internaţional al dansului, cântecului şi portului popular turco-tătar” în cadrul căruia va avea loc o paradă a costumelor tradiţionale, pe traseul cuprins între Teatrul de Vară Soveja şi Cazinoul Mamaia.
Pentru buna desfăşurare a acestor evenimente publice, jandarmii recomandă cetăţenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii