Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial Chestorul Bogdan Despescu, inspectorul şef al IPJ Constanţa, noul şef al Poliţiei Române (document)

ro

10 Dec, 2015 16:52 8270 Marime text
 Chestorul Bogdan Despescu, inspectorul şef al IPJ, propus şef al Poliţiei Române, potrivit unor surse.

Despescu este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“, promoţia 1995. De-a lungul anilor, a lucrat atât la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău, cât şi la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Prahova, unde a fost inspector-şef.

„Am plecat de jos. Prima mea funcţie de conducere a fost cea de şef de birou. Ulterior, am fost şef de serviciu în domeniul investigării fraudelor. Am fost adjunct al şefului Poliţiei municipiului Buzău pentru o perioadă de patru ani, dar şi adjunct al şefului Poliţiei judeţului Buzău. Am ocupat şi funcţia de şef Serviciu Cabinet“, declara la un moment dat şeful IPJ Constanţa.

Pe data de 21 iunie 2014, Bogdan Despescu a câştigat concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Pe data de 28 noiembrie 2014, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa a fost avansat în grad. Prin decretul 797, semnat de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, comisarului-şef Despescu i-a fost acordat gradul profesional de chestor de poliţie. 

Este de aşteptat ca la şefia IPJ Constanţa să vină, interimar, comisarul şef Adrian Rapotan, adjunct al inspectorului şef.

Până la ora postării acestei ştiri, Bogdan Despescu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia.

UPDATE 1, ora 17.51

Este oficial! începând cu data de astăzi, la propunerea Ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, prin Decizie a Primului ministru, chestorul de poliție Bogdan Despescu a fost numit inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române.

Bogdan Despescu a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza în anul 1995, ulterior ocupând diferite funcții în cadrul Inspectoratelor de Poliție ale Județelor Buzău, Prahova și Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii