Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Predoiu, la sediul IPJ Constanța- „Cer o nouă atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate din partea fiecărui poliţist“

ro

01 Sep, 2023 20:38 1241 Marime text

foto: Facebook.com
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a anunțat astăzi, 01 septembrie, o serie de măsuri decisive în lupta împotriva criminalității organizate și reorganizarea completă a structurilor.

Aceste aspecte au fost discutate în cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat ministrul Predoiu, secretarul de stat Bogdan Despescu, comisar-șef Mădălina Vlangăr și șefii structurilor din cadrul IPJ.

Am dat instrucţiuni clare de a se derula cât mai intens operaţiuni de prevenţie şi combatere, de la circulaţia rutieră şi până la crima organizată. Cer o nouă atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate faţă de muncă, profesie, lege şi cetăţean din partea fiecărui poliţist, a transmis ministrul Predoiu. 


Iată postarea de pe pagina de socializare a lui Cătălin Predoiu:

Astăzi, 1 septembrie, am avut o întâlnire de lucru la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, alături de secretarul de stat Bogdan Despescu și echipa de conducere interimară a IPJ, condusă de comisar-șef Mădălina Vlangăr, și șefii structurilor din cadrul Inspectoratului.

Am discutat pe larg despre prioritățile operaționale ale Inspectoratului pentru perioada următoare, dar și despre analiza cazului Vama Veche.

Un subiect deosebit de important a fost proiectul pilot de reorganizare completă a IPJ Constanța.

Am luat şi anunţat luni o serie de decizii privind reorganizarea completă a IJP Constanța şi am iniţiat îndeplinirea acestora progresiv până la realizarea completă.

Se cunosc priorităţile: trafic de persoane, droguri şi arme, migraţie ilegală, contrabandă, evaziune fiscală, siguranţa rutieră şi crima organizată. Aceste infracţiuni grave sunt toate legate de crimă organizată. Crima organizată a proliferat din cauza corupţiei şi a pasivităţii administraţiei, inclusiv a Poliţiei.

Am dat instrucţiuni clare de a se derula cât mai intens operaţiuni de prevenţie şi combatere, de la circulaţia rutieră şi până la crima organizată. Cer o nouă atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate faţă de muncă, profesie, lege şi cetăţean din partea fiecărui poliţist.- se arată în conținutul postării ministrului. 





Citește și:

UPDATE Altar de lumânări și flori în memoria Robertei și a lui Sebastian, tinerii decedați în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii