Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elan Schwartzenberg, citat de European Jewish Press "Coşmarul meu este cauzat 50% de antisemitism şi 50% de bătălia murdară pur politică"

ro

04 Mar, 2014 16:44 2148 Marime text
O agentie israeliana de presa ii atribuie, marti, omului de afaceri Elan Schwartzenberg, fostul proprietar Realitatea TV implicat intre altele in dosarul Codrut Marta, o serie de declaratii din care reiese ca acesta se considera o victima a bataliei politice din Romania, dar si tinta antisemitismului.

"Cosmarul meu este cauzat 50% de antisemitism si 50% de batalia murdara, pur politica pentru controlul statiei TV si al intereselor financiare, in asteptarea alegerilor generale din noiembrie", este citat Elan Scharzenberg intr-un material al European Jewish Press.

    European Jewish Press se prezinta drept singura agentie online de stiri evreiasca din Europa, privata si independenta, ce are drept scop sa ofere "audientelor evreiesti si non-evreiesti din lume relatari echilibrate, actuale si de incredere despre evreii europeni si despre alte chestiuni care preocupa comunitatea evreiasca".


EJ Press il prezinta pe Elan Schwartzenberg drept un "om de afaceri si filantrop romano-israelian, care a detinut o companie media si o statie de televiziune inainte ca aceasta sa falimenteze si care a fost pus sub acuzare in decembrie pentru presupusa frauda si evaziune fiscala". El este citat acuzand ca, in Romania este victima unei campanii antisemite si de defaimare politica.

Agentia scrie ca Schwartzenberg a fost un "om de afaceri de succes" care a cumparat Realitatea TV, "operand precum un CNN local", in mai 2011. Si tot agentia noteaza onorurile primite de Schartzenberg "pentru activitatile sale sociale si caritabile" inainte ca "luna de miere" sa se incheie in 2012, din cauza schimbarilor politice petrecute in Romania.

Sursa: Hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii