Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa „Victoria Techirghiol” participă la Campionatul Naţional de Şah pe echipe

ro

28 Aug, 2013 11:48 1495 Marime text
În perioada 30 august – 8 septembrie 2013 va avea loc in Mamaia Campionatul Naţional de Sah pe echipe masculine şi feminine – Superliga. 
La competitia rezervata celor mai puternice  10 echipe masculine de sah  din tara este calificata si echipa noastra, Victoria Techirghiol, care se mentine in esalonul de frunte al sahului romanesc de mai bine de 10 ani.

Echipa formata din mari maestri nationali si maestri internationali printre care Eduard Valeanu - campion national de seniori 2009, George Malureanu - campion national de juniori 2013. Echipa Clubului Victoria Techirghiol este antrenata de antrenorul emerit, maestrul international Mircea Pavlov.
Aceste performante ale echipei se datoresc in mare parte sprijinului permanent al  Domnului Adrian Stan – Primarul orasului Techirghiol, un sustinator al raspandirii sportului mintii in randul copiilor din Techirghiol si al Consiliului Local Techirghiol.

  La competitia de la Mamaia, ( complex Cleopatra ) pot fi vazuti la masa de joc mari maestri de renume mondial, din tara si strainatate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii