Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E oficial GSP TV se închide şi devine canal de muzică

ro

30 Jan, 2014 13:15 1584 Marime text
Informaţia anunţată de GSP.RO pe 17 ianuarie 2014 şi negată iniţial de oficialii postului de sport s-a adeverit astăzi!

Sursele Gazetei anunţau că GSP TV, postul de sport al trustului Intact, se va închide curînd, urmînd ca în locul acestuia să apară ZU TV, postul de televiziune al Radio ZU. Noul director al postului este Mihai Morar, prezentator şi moderator la Radio ZU şi Antena Stars.

Astăzi, după două săptămîni de la apariţia informaţiei pe GSP.RO, Antena Group anunţă oficial transformarea, în prima parte a anului, a postului GSP TV în ZU TV. "Lansarea ZU TV susţine noua strategie de conţinut Antena Group, în cadrul căreia au fost lansate Antena Play şi Antena Stars. Antena Play are în mai puţin de jumătate de an de la lansare peste 500.000 de conturi active, iar Antena Stars şi-a dublat audienţa în prima lună de emisie, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut", se anunţă în comunicatul emis de oficialii companiei.

În anunţul de astăzi se mai arată că "actuala echipă a GSP TV va fi completată cu o redacţie puternică şi cu echipă de producţie performantă, astfel că noul post TV îi va da o nouă dimensiune aducînd pentru prima dată pe o platformă integrată o experienţă unică: ştiri şi informaţii cu care publicul tînăr rezonează, lifestyle, muzică, cele mai tari vedete ale momentului şi ZU-per evenimente!".

Sursa: GSP.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii