Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de percheziţii astăzi Două firme suspecte de evaziune fiscală, “călcate” de procurorii DIICOT

ro

26 May, 2015 09:29 1979 Marime text
 
Poliţiştii şi procurorii DIICOT efectuează, la această oră, 22 de percheziţii la mai multe firme din Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu alimente din spaţiul intracomunitar, prejudiciul estimat ridicându-se la aproximativ 57 de milioane de lei.

De asemenea, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2010 – 2012.

Pe de altă parte, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în şase locații situate pe raza județului Arad, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Direcției Generale Antifraudă, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și din partea Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

Vom reveni cu amănunte, pe măsură ce le vom afla. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii