Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
12:16 20 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Doi angajați ai Serviciului Permise, sancționați după ce Tăriceanu și-a luat carnetul auto

ro

22 Sep, 2016 14:41 595 Marime text
Direcția Permise din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a anunțat, astăzi, că doi angajați ai instituției au fost sancționați cu mustrare scrisă, ca urmare a cercetărilor demarate după ce președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și-a luat permisul de conducere, anunță Agerpres.

„După efectuarea verificărilor cu privire la existența sau inexistența abaterii disciplinare și a vinovăției lucrătorilor implicați, comisia de cercetare disciplinară a stabilit că faptele a doi dintre lucrători, unul cu funcție de conducere și unul cu funcție de execuție, constituie abatere disciplinară", se arată în comunicatul Direcției Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (DRPCIV).

Drept urmare, cei doi au fost sancționați cu „mustrare scrisă" pentru „intervenția pentru influențarea soluționării unor cereri privind satisfacerea intereselor oricărei persoane", mai arată Agerpres.
 
Tăriceanu a explicat, la acea dată, că a vorbit cu cei de la permise să meargă înainte de începerea programului ca să nu facă „un gest ostentativ de a trece prin față".

Ti-a placut articolul?

Comentarii