Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doctorul Mencinicopschi, din rău în mai rău

ro

02 Oct, 2015 16:09 1982 Marime text
 
După ce doctorul nutritionist, Gheorghe Mencinicopschi, a ost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul lui Dan Voiculescu, acum a dat peste altă problemă, soția sa l-a dat în judecată.
 
Însă nu este chiar o veste rea, ia asta pentru că Doina Mencinicopschi l-a dat în judecată pe soțul său pentru a cere partajarea bunurilor comune, pentru ca ANAF să nu poată scoate la vânzare casa în care cei doi locuiau împreună, în vederea recuperării prejudiciului din dosarul ICA, potrivit știripesurse.ro.
 
Prejudiciul estimat de procurori, de aproximativ 60 de milioane de euro, trebuie recuperat de la inculpați. Astfel, ANAF a pus sechestru pe mai multe bunuri ale doctorului, printre care și casa în care locuia alaturi de soția sa, Doina, în Otopeni, estimată la suma de 450.000 de euro.
 
„Aceasta casa a fost luata pe banii părinților mei și din banii pe un apartament unde stăteam și pe care l-am vândut. Este o mare mizerie. Eu nu pot să-i înteleg pe oamenii aștia. Nu au venit să mă dea încă afară din casă, dar nu poți să știi niciodată când pot veni. Probabil că nu se va întampla, că nu este confiscată casa, este numai sechestru pe ea. Și-așa mi-au evaluat-o la o sumă de nici castelul Peleș nu valora atât, 450.000 de euro, iar ea valorează 80.000 de euro, iar cu teren, 130.000 de euro. Nu știu cum au făcut această evaluare și cine a evaluat-o”, marturisea Doina Mencinicopschi anul trecut.




Sursa foto: cuvantul-ortodox.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii