Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul ACR Tulcea a fost găsit spânzurat

ro

11 Nov, 2013 11:43 2330 Marime text

Directorul ACR Tulcea, Ion Dimache, a fost găsit spânzurat, luni dimineaţa

Ion Dimache, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, în biroul său. Descoperirea a făcut-o chiar secretara sa. Apelul pe numărul unic de urgenţă 112 a fost dat luni dimineaţă, în jurul orei 9.30: o angajată a ACR l-a găsit pe şeful ei spânzurat în sediu.
La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, care, din nefericire, nu a mai putut face nimic pentru salvarea vieţii bărbatului: acesta era deja decedat înainte ca medicii să ajungă la faţa locului.

Din primele date, bărbatul ar fi plecat de la prima oră de acasă şi ar fi spus apropiaţilor că are  mult de muncă. Nu se ştie la momentul de faţă ce l-a determinat pe şeful ACR să recurgă la acest gest. Nu a lăsat nici un bilet de adio în care să justifice gestul făcut. Din primele date, nu există suspiciuni cu privire la deces, fiind vorba, cel mai probabil, de un suicid. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga din Tulcea, acolo unde i se va efectua necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs nefericitul incident.

Amintim faptul că Ionel Dimache a fost implicat de curând într-un accident naval. În vara acestui an, o ambarcaţiune condusă de Dimache, în care se aflau patru turişti, a intrat în coliziune cu o barjă acostată. Victimele au avut numai leziuni minore în urma accidentului, spuneau, la vremea aceea, cadrele medicale care a ajuns la faţa locului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii