Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De 1 Iunie Elevii Colegiului "Mircea cel Bătrân" au dăruit cadouri şi bucurie copiilor din Centrul de plasament Micul Rotterdam

ro

31 May, 2014 19:18 2235 Marime text
Elevii Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, membri ai Clubului TimetoIMPACT, şi-au propus să ofere un 1 Iunie fiecărui copil din Centrul de plasament Micul Rotterdam din Constanţa. "Plini de entuziasm, cu multe dulciuri şi jucării, mirciştii au mers să întâlnească copiii din centru, fiind însoţiţi de profesorii coordonatori, Irina Ermolaev, inspector Daniel Geoglovan şi Amalia Zisu. Mirciştii au pregătit jocuri interactive, pe grupe de vârstă, concursuri în urma cărora fiecare copil a fost premiat. Ziua Copilului a readus în atenţia liceenilor nevoia de a fi mult mai aproape de semenii noştri, iar emoţia întâlnirii cu cei mici, unii de 2 sau 3 ani, a fost greu de transpus in cuvinte", se arată într-un comunicat de presă.
"Ochii albaştri ai Laurei, o fetiţă  de 4 ani, care a primit cadourile bucuroasă, şi ne-a spus mândră că a fost la grădiniţă, apoi fericirea lui Ionuţ care a primit un joc nou, a arătat cât de mult contează să îşi găseşti timp şi pentru cei care se află atât de aproape de tine. Mirciştii şi-au dorit să le aducă mai mult decât cadouri copiilor şi, de aceea, prin intermediul jocurilor au venit mai aproape de cei mici. Mircista eminentă Ioana Gănescu şi-a dovedit talentul de bun organizator şi s-a dedicat total jocurilor. La sfârşit, aproape fără voce, dar cu o lumină deosebită în priviri, a îmbrăţisat grupul de copii, dăruindu-le din nou bunătăţi", povestesc mirciştii.
Toţi cei 40 de elevi ai Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân au demonstrat că Ziua Copilului este poate cea mai de suflet sărbătoare şi de aceea au pus mult suflet in jocul lor de-a copilăria.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii