Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş – „Am avut sugestii din partea partidelor de care nu am ţinut cont"

ro

22 Nov, 2015 21:11 1094 Marime text
Premierul Dacian Cioloş a explicat, în această seară, cum a format noul Guvern în doar câteva zile, precizând, totodată, că a avut sugestii din partea partidelor de care nu a ţinut cont.
 
„Am făcut guvernul repede pentru că situația era tensionată în Europa, România nu avea un guvern stabil. Am fost conștient că e important să avem un guvern stabil cât mai repede. Au fost și ezitări pentru că am lucrat singur, nu am avut un guvern care să vină cu o echipă și un program de guvernare. Eu a trebuit să lucrez și la o listă, și la program. Nu am avut discutii cu partidele asupra oamenilor, am avut sugestii, însa am vrut să îmi asum singur responsabilitatea.
 
I-am ales și la recomandări venite din mediul privat, au fost și oameni care știam că nu vor accepta. Pe bază de recomandări am căutat oameni care să aibă și o viziune, și un proiect. Sunt oameni pe care a trebuit să-i conving să renunțe timp de un an de zile la proiectele lor. Cam 40% din cei pe care i-am contactat au refuzat. Au fost și situații în care am contactat 2-3 oameni pentru același portofoliu, am discutat cu ei și apoi am ales.
 
Am avut sugestii din partea partidelor de care nu am tinut cont. Nu am avut nici o obligaţie fata de nimeni, incepand de la domnul Dâncu si terminand cu domnul Baciu. La domnul Baciu am renuntat pentru ca nu a fost onest cu elementele pe care mi le-a dat in CV si a omis sa-mi spuna lucruri care erau esentiale", a declarat Dacian Cioloş, la Digi24.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii