Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum s-a descurcat constănțeanca Adriana Obrocaru în finala de la MasterChef

ro

10 Jun, 2014 23:10 3266 Marime text
Adriana Obrocaru, concurenta din Constanța, a ajuns în această seară în finala MasterChef, însă a părăsit competiția, împreună cu Anni „Raj Kapoor”.

Dacă Anni a reușit să-i impresioneze pe jurați încă de la începutul emisiunii cu preparatele sale cu specific indian, Adriana s-a făcut remarcată prin mâncarea tradițională. Mai precis, constănțeanca a reușit să redea gustul de mâncare făcută în casă, mâncare bună și gustoasă, scrie România Tv.

Competiția a fost câștigată de Georgeta Jesica Zamfir, care a dobândit marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Rares Calota, Adriana Obrocaru, Anni „Raj Kapoor", Irina Bucsa și Jesica Zamfir au fost cei cinci concurenți care s-au luptat în această seară pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Adriana Obrocaru este fană declarată a lui chef Cătălin Scărlatescu. Constănțeanca are 37 de ani, este căsătorită și mamă a doi băieți și se declară o împătimită a ideii de „mese în familie”. Are un frate mai mic cu 6 ani, tătal său a decedat când ei erau mici, iar mama sa este plecată în străinătate de aproximativ 17-18 ani.

Practic și-a crescut singură fratele și așa a și început să gătească, se arată pe pagina oficială a MasterChef. Adriana gătește de pe la 12-13 ani. A trecut prin momente grele, când a simțit nevoia să o aibă pe mama sa aproape, însă s-a descurcat singură și, mai tarziu, bazându-se pe soțul său.

„Nu gătesc după rețete, improvizez și fac rețete inedite. Gătesc în fiecare zi, iar dulciurile sunt nelipsite. Participarea la MasterChef este o încercare de a-mi dovedi că pot mai mult, ca pot să-mi depășesc condiția și să demonstrez tuturor că pot sa fac mai mult. Sunt singura care gătește în familie, dar toată lumea mă susține", a declarat Adriana la Protv.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii