Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi morți Cum explică Poliţia Rutieră accidentul de azi noapte, din Constanţa, cu cinci victime

ro

07 Jun, 2014 07:38 10815 Marime text
În data de 06.06.2014, în jurul orelor 23.10, M.D, bărbat, de 26 de ani, din Techirghiol, a condus un autoturism pe strada Interioară 3, din municipiul Constanţa, dinspre strada Nicolae Filimon către SC V.M.B. Lux SRL.
Ajungând în dreptul S.C. ENB SRL a executat viraj la stânga, fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de N. M. B, bărbat, de 21 de ani, din Constanţa.
Din impact primul autoturism a fost proiectat către dreapta, în parcare, unde a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a lui B.E, bărbat, de 19 ani, din Techirghiol, şi vătămarea corporală gravă a numiţilor A.B.I, bărbat, de 17 ani, P.M.A, sex feminin, de 14 ani, ambii tot din Techirghiol .   
sursa foto: romania tv

UPDATE

Din păcate, doi dintre cei implicați în accident au decedat, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Lista celor implicați

Potrivit oamenilor legii, Dragoş Maftei, de 26 de ani, din Techirghiol, a condus auto marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, pe strada Interioară 3, din municipiul Constanţa, dinspre strada Nicolae Filimon către  SC V.M.B. Lux SRL, şi ajungând în dreptul S.C. ENB SRL, execută viraj la stânga fără să se asigure moment în care a intrat în coliziune cu un Seat, condus de Matthias Bogdan Niculescu. Din impact, Opelul a fost proiectat către dreapta, în parcare unde a intrat în coliziune cu un VW. Golf, parcat. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a lui Erfin Baisa, de 19 ani, din Techirghiol, şi decesul lui Bogdan Ilie A., de 17 ani, din Techirghiol, și a Maria Alexandru P, de 14 ani, din Techirghiol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 20 Jun, 2014 01:57 Sii ce e drept am auzit ca se dau niste petreceri pe interioara numai cluburi sunt pe acolo numai voi astia din techirghiol stiti de ele
  • alex 08 Jun, 2014 19:33 Mai Andrei dc te bagi daca nu sti cum a fost.In primu rand ei nu au avut nici-o vina,veneau de la mn din oras (techirghiol) cu gandu sa ajunga la o petrecere
  • Florin 08 Jun, 2014 17:53 Andrei sa.ti dau pamant pe ochi. unu nu aveti sange in voi sa recunoasteti ca erau in cursa . va insusiti orasu de parca l.ati primit mostenire. daca erau altii de 20 de ani in masina tot aia era. tot 2 morti erau. asa ca nu mai fiti pupincuristi. stiu ca va tineti partea unu la altu. e normal. doar faceti acelasi c.. la gramada. da stii vorba aia. dumnezeu nu culcate . . . va da la toti dupa inima aia putreda si dupa sufletele alea de hiene care le aveti . . .
  • andrei 07 Jun, 2014 16:31 ce cautati voi acolo daca erau curse de masini, la 14 ani si 17 ani, din cauza la ciutani retardati ca voi se intampla toate astea... ca si ala care a dat peste politai, va duceti sa va spargeti in basini si habar nu aveti sa conduceti.pacat ca au murit dar macar sa invatati ceilalti teribilisti care o ardeti pe acolo sa stati in banca voastra
  • nicolae 07 Jun, 2014 12:11 in legatura cu accidentul de circulatie de pe strada interioara nu spune nimeni ca era in curs de desfasurare o cursa de masini asa zisa"liniuta" unul dintre participanti a intrat in masina cu cei patru raniti